Μενού
Το καλάθι σας

Μέθοδοι Πληρωμής

Χρειάζομαι λογαριασμό για να κάνω μια παραγγελία;

Το Captaincook.gr δίνει την δυνατότητα στον κάθε χρήστη να παραγγείλει χωρίς να κάνει λογαριασμό. Η δημιουργία λογαριασμού προτείνεται για να επικοινωνούμε συχνότερα. Με την εγγραφή σας στο captaincook.gr λαμβάνετε newsletter με νέες αφίξεις, προσφορές και καμπάνιες.

Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι μέθοδοι πληρωμής είναι οι εξής:

1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την προηγμένη πλατφόρμα της τράπεζας Alpha με την οποία συνεργαζόμαστε και μέσα από το ασφαλές σύστημα της τράπεζας κάνετε εξόφληση της παραγγελίας σας ακολουθώντας τα βήματα.

Η χρέωση του ποσού γίνετε έπειτα από προέγκριση αφού έχει δεσμευτεί το προϊόν και σιγουρευτούμε ότι είναι σε άριστη κατάσταση κατά την συσκευασία του. Σε αντίθετη περίπτωση αποδεσμεύουμε το πόσο ερχόμενοι σε συνεννόηση μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Οι Κάρτες που γίνονται αποδεκτές από το σύστημα είναι οι εξής:

 • VISA
 • MasterCard
 • Diners

2. Αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας τη στιγμή που την παραλαμβάνετε στο χώρο σας ή στο σημείο που έχετε επιλέξει. Συνεπώς πληρώνετε το ποσό είτε στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής. Τα έξοδα πληρωμής με αντικαταβολή είναι 2,00€

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας καταθέτοντας το χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι ο παρακάτω:

 • Εθνική Τράπεζα
  Αριθμός Λογαριασμού: 66900447252
  Αριθμός IBAN: GR 3801 1066 9000 0066 9004 47252

 • Τράπεζα Alpha Bank
  Αριθμός Λογαριασμού: 360002002013878
  Αριθμός IBAN: GR 2101 4036 0036 0002 0020 13878

Στην αιτιολογία κατάθεσης, για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, γράψτε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας και στη συνέχεια ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά στο +30 210 68 21 914 είτε μέσω email στο info@captaincook.gr για την κατάθεσή σας. Όταν εξοφληθεί το συνολικό ποσό, θα αποσταλεί η παραγγελία σας.

4. Paypal
Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχων PayPal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας. Χρησιμοποιώντας το PayPal για τις συναλλαγές σας, δε δίνετε τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μόνο στο PayPal.

Δικαίωμα υπαναχώρησης του πελάτη

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει της αγοράς του μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την παράδοση .Αναφορές ζημιών κατά την αποστολή των προϊόντων η ελλαττωματικών πρέπει να αναφερθούν εντός 3 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Μετά το πέρας των 3 ημερών καμία ζημιά δεν θα αναγνωρίζεται. Το κόστος για την επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

Η εκάστοτε επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από το παραστατικό της αγοράς ,όπως και την συσκευασία αναλλοίωτη. 

Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (+30 210 68 21 914) είτε μέσω email (info@captaincook.gr)

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος που επιστρέφετε.
Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου