Η νέα σειρά προϊόντων BLACKplus έφτασε σε εμάς κατευθείαν από το Lumezzane της Ιταλίας. Το εργοστάσιο της Risoli με ιστορία από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 παράγει εξ ολοκλήρου και ασταμάτητα για δεκαετίες τώρα στην καρδιά της Brescia μοναδικά σκεύη χυτού αλουμινίου με καινοτόμες τεχνολογίες ως προς την επίστρωση καθώς και κάποιες σειρές εργαλείων κουζίνας.

Σχεδόν όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εξαιρετικές αντικολλητικές επιστρώσεις βασισμένες σε υλικά που τα βρίσκουμε στην φύση και είναι 100% μη τοξικά και ασφαλή για τα τρόφιμα, χωρίς PFOA.

Η νέα σειρά προϊόντων BLACKplus εμπεριέχει την τελευταία γενιά αντικολλητικών επιστρώσεων El Diamant που εγγυάται την απόλυτη προστασία από ανεπιθύμητες γρατζουνιές στην αντικολλητική επιφάνεια.

Το σώμα του χυτού αλουμινίου 6-8mm δημιουργεί ένα σκεύος χαμηλού βάρους, μεγάλης ανθεκτικότητας και τέλειας κατανομής της θερμοκρασίας σε όλο το σκεύος.

Το El Diamant profile με φυσικά ορυκτά σωματίδια είναι ιδανικό για μαγείρεμα χωρίς την χρήση λιπαρών ουσιών. Η σειρά BLACKplus αποτελείται από προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί σε πάνω από 40000 κύκλους χρήσης.